Sırrı Süreyya Önder’in sağlık durumuna ilişkin yeni açıklama: ‘Hayati riski devam ediyor’

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder Kalp Rahatsızlığı Nedeniyle Hastaneye Kaldırıldı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, 15 Nisan akşam saatlerinde kalp rahatsızlığı sebebiyle Şişli’deki Florence Nightingale Hastanesi’ne yatırıldı.

Hastaneye ulaştığında saat 22.41’de kalbi duran Önder’e hemen 112 ambulans ekipleri tarafından müdahalede bulunuldu. Acil serviste 10 dakika boyunca kalp masajı yapılan Önder’in kalbi saat 23.05’te tekrar durdu. Derhal ameliyata alınan Önder’in operasyonu yaklaşık 12 saat sürdü ve saat 23.35’te başladı.

Önder’in sağlık durumu ciddiyetini korurken, son açıklamayı İstanbul İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Emre Güner yaptı.

Güner, Önder’in sağlık durumu hakkında şunları söyledi:

“Acil şifalar diliyoruz, aslında İstanbul’da sağlık hizmetinin ne kadar üst düzeyde olduğunu Sırrı Bey’in operasyonuyla gördük. Hastaneye hızlı bir şekilde ulaşım sağlandı ve doğru hastane seçimi yapıldı. Kamu ve özel sektör işbirliğiyle operasyon gerçekleştirildi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

“HAYATİ RİSKİ HALA DEVAM EDİYOR”

Sırrı Bey ağır bir operasyon geçirdi ve şu an kritik bir süreçten geçiyor. Dualarımız Sırrı Bey’in şifası için. Umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur. Zor bir süreçten geçiyor, hayati riski devam ediyor. Ancak umut doluyuz ve inşallah bu süreci atlatacaktır,”

Related Posts

Avusturya’nın batısında küçük uçak düştü

Almanya’dan kalkan küçük uçak, Avusturya’nın Salzburg eyaletinde araziye çakıldı. Uçakta bulunan 4 kişinin hayatını kaybettiği aktarıldı.

Patriotlar, Avenger ve M-LIDS sistemleri, nakliye uçakları, Arleigh Burke sınıfı muhripler… ABD’den Yunanistan’daki üs için yeni sınıfı

İran ile yaşanan kriz sonrası ABD, Yunanistan’ın Girit Adası’nda bulunan Souda üssünü adeta bir kaleye çevirmeye karar verdi. ABD üsse Patriot, Avenger ve M-LIDS gibi hava savunma sistemleri, nakliye uçakları ile Arleigh Burke sınıfı muhripler konuşlandırdı.

Yargıtay hapis cezası verdi! İnternetten ilan verirken bunu yapan yandı!

Yargıtay 12. Ceza Dairesi, online ticaret sitesinde açtığı ilana başka birine ait telefon numarasını yazan sanığa, “verileri hukuka aykırı olarak verme veya ele geçirme” suçundan verilen cezayı onadı.

Alarmlar çalınca nasıl kaçtıklarını bilemediler: Uçaktan aşağı atladılar

Palma Havalimanı’nda sahte yangın alarmı nedeniyle panik çıkan Ryanair uçağında, yolcular acil çıkışları kullanmadan kanattan atladı. Kargaşada 18 kişi yaralandı.

Operasyonda dikkat çeken isim: Hayrettin Mermer,.. Hem parti kurucusu hem futbol takımı sponsoru

İtirafçı olan suç örgütü lideri Aziz İhsan Aktaş’ın iddialarının ardından bu sabah düzenlenen şafak operasyonlarında dikkat çeken bir isim gözaltına alındı. Sivasspor’un isim sponsoru EMS Yapı’nın sahibi Hayrettin Mermer, gözaltına alınan isimler arasında yer aldı. Mermer aynı zamanda Yavuz Ağıralioğlu’nun kurduğu Anahtar Parti’nin kurucu üyeleri arasında bulunuyor.

Dev moda zincirine ceza yağdı

Fransa, çevrim içi alışveriş devi Shein’a, tüketiciyi sahte indirimlerle yanılttığı gerekçesiyle 40 milyon Euro para cezası verdi. Şirketin pazarlama taktikleri Avrupa’da da mercek altına alındı…