Rıza Akpolat için binlerce kişi Beşiktaş Belediyesi önünde

CHP’nin Protestosu: Beşiktaş Belediye Başkanı Gözaltına Alındı

İSTANBUL – İstanbul Adliyesi’ne sevk edilen Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ın gözaltına alınmasının ardından CHP İstanbul İl Örgütü, Belediye önünde toplandı.

Konuyla ilgili ihaleye fesat karıştırma suçlamalarıyla gözaltına alınan 40 kişi arasında yer alan Akpolat’ın tutuklanmasıyla binlerce insan Beşiktaş Belediyesi önünde bir araya geldi.

CHP’liler, “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” yazılı dövizlerle alana yürüyerek birlik mesajı verdiler ve “Kurtuluş yok tek başına, ya hep beraber ya hiçbirimiz” sloganları attılar.

Hedeflerinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İstanbul’daki belediye yönetimi olduğunu belirten CHP’liler, Rıza Akpolat’a sahip çıkacaklarını ve sandık iradelerini koruyacaklarını vurguladılar.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in yanı sıra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da protesto eylemine destek verdi.

Related Posts

Kocaeli’de yangın başladı

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale edilirken, 1 mahallede tedbir amaçlı tahliye çalışması başlatıldı.

Kulis: CHP’li iki büyükşehir belediye başkanı için de “AKP ile görüşüyor” iddiası

Kulis: CHP’li iki büyükşehir belediye başkanı için de “AKP ile görüşüyor” iddiası

Adana’da 20 Yıl Hapis Cezalı Hırsız Yakalandı

Hayvan hırsızlığı suçundan aranan M.S., Adana’da jandarma operasyonunda yakalandı.

Tanker arızası nedeniyle kapanan, İstanbul Boğazı gemi trafiğine açıldı

İstanbul Boğazı, arızalanan tanker nedeniyle çift yönlü olarak gemi trafiğine kapatıldı. Petrol tankeri, römorkörler eşliğinde yoluna devam etti. Boğaz ise çift yönlü olarak yeniden gemi trafiğine açıldı.

Şam güçleri ile SDG arasında gerilim yükseldi, aşiretlerle çatışma yaşandı

Şam güçleri ile SDG arasında gerilim yükseldi, aşiretlerle çatışma yaşandı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adem: Artık bir iktidar değişiminin kaçınılmaz

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, genel başkan Özgür Özel’in katılımıyla Kırşehir’de düzenlenecek miting öncesi gazetecilere açıklamada bulundu. Adem, il örgütüyle konuştuğunu, kendisine artık bir iktidar değişiminin kaçınılmaz olduğunu söylediklerini aktardı.