Ocak’ın son gününde yurtta hava nasıl?

Ankara’da Hava Durumu: Ocak Ayının Son Günü

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ocak ayının son gününe dair hava tahmin raporunu yayımladı. Rapora göre, hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.

En düşük sıcaklıklar 9-10 derece arasında, en yüksek sıcaklıklar ise 14 derece civarında olacak. 1-2 Şubat tarihlerinde de benzer seviyelerde sıcaklıklar bekleniyor.

Pazartesi gününden itibaren sıcaklıkların düşeceği ve yağış ihtimalinin artacağı uyarısında bulunan Meteoroloji, lodosun etkisinin azalmasıyla birlikte soğuk hava girişinin beklendiğini bildirdi. Salı gününden itibaren 2-4 derece civarında sıcaklık düşüşü ve bazı bölgelerde hafif kar yağışı öngörülüyor.

Buzlanma ve Don Uyarısı

Gece sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte yollarda buzlanma riskinin artabileceğine dikkat çeken yetkililer, vatandaşların buzlanma ve don olaylarına karşı dikkatli olmalarını istedi.

Özellikle Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun doğusundaki dik ve eğimli yamaçlarda çığ tehlikesi, yurdun iç ve doğu kesimlerinde buzlanma ve don olayı beklendiğinden ulaşımda olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi.

Related Posts

İzmir’de 18 Düzensiz Göçmen Kurtarıldı

Seferihisar ve Çeşme açıklarında 18 düzensiz göçmen kurtarıldı, 16’sı yakalandı.

Galatasaray 7 Futbolcu Transfer Etti

Galatasaray, futbol akademisine 7 yeni oyuncu ile sözleşme imzaladı.

Erzurum’da sağlık çalışanları 90 haftadır Gazze için yürüyor

Erzurum’da hekimler ve sağlık çalışanları, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını protesto etmek ve zulmüne dikkati çekmek amacıyla 90 haftadır sessiz yürüyüşlerini sürdürüyorlar.

Netanyahu, Gazze’deki “savaş hedefleri” için yeni adımlar atmak üzere kabineyi topluyor

Netanyahu, Gazze’deki “savaş hedefleri” için yeni adımlar atmak üzere kabineyi topluyor

Köşk’te Motosiklet Kazası: Genç Sürücü Hayatını Kaybetti

Aydın’ın Köşk ilçesinde, kamyonetle çarpışan motosiklet sürücüsü 22 yaşındaki Barış Sarı yaşamını yitirdi.

Evinden kedi kadar fare çıktı

İngiltere’de bir evde yakalanan fare, görenleri adeta dehşete düşürdü. Yaklaşık 55 cm uzunluğundaki bu dev kemirgenin fotoğrafı sosyal medyada paylaşılınca etkileşim yağmuruna tutuldu.