Kemal’in karnesi boş kalan sırasına bırakıldı: Hepimizin vebali var

Kozan’da Ateş Açılması Sonucu Yaralanan Kemal Azgın Hayatını Kaybetti

Kozan ilçesinde 11 Ocak’ta gerçekleşen bir düğünde havaya ateş açılması sonucu ağır yaralanan 9 yaşındaki Kemal Azgın, Adana Şehir Hastanesi’nde tedavi gördü. Ancak, hastanede 2 gün boyunca yoğun bakımda mücadele veren çocuk, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. 3. sınıf öğrencisi Kemal Azgın, hayatını kaybederken, karne gününde sınıf arkadaşları da büyük üzüntü yaşadı.

Turgutlu Şehit Mustafa Alpaslan İlkokulu’nda eğitim gören Kemal Azgın’ın karnesindeki yüksek notlar dikkat çekerken, sınıf arkadaşları büyük bir üzüntü içinde olduklarını dile getirdi.

Kemal’in hem akrabası hem de sıra arkadaşı olan Zeynep Nur Azgın, “Cuma günü en son bahçede maç yapmıştık” diyerek büyük bir üzüntü yaşadıklarını ifade etti.

Öğrencilerden Bekir Yiğit Toprak, sınıf arkadaşı Kemal’in hem çalışkan hem de yardımsever bir öğrenci olduğunu aktararak duygularını paylaştı.

“BU ÇOCUĞUN ÖLÜMÜNDE HEPİMİZİN VEBALİ VAR”

Geçtiğimiz gün toprağa verilen Kemal için cenaze namazı öncesinde yapılan konuşmada, köy imamı “Bu yavrumuzun ölümünde hepimizin vebali var. Hiçbirimiz bu tür olayları önlemek için yeterli çaba sarf etmedik. Rabbim bu çocuğu bizden hesaba çıkarmasın. Umarım bu acı olaydan ders çıkarır, benzer acıların yaşanmaması için çaba sarf ederiz” dedi. Kemal Azgın’ın ailesi ve yakınları zor anlar yaşarken, duaların ardından küçük çocuk gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Jandarma, olayla ilgili 10 kişiyi gözaltına aldı. Bu şüphelilerden 4’ü tutuklanırken, 6’sı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Related Posts

Yola fırlayan çocuğa otomobilin çarptığı anlar kamerada

Sultangazi’de aniden yola fırlayan çocuğa seyir halindeki otomobil çarptı. Kaza anı iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kamyon devi 5 bin kişiyi işten çıkartıyor

Ünlü kamyon üreticisi Daimler Truck, 5 bin kişiyi işten çıkaracak.

Netanyahu, Washington’da: Trump’la aynı hafta içinde ikinci kez görüşüp Gazze’nin geleceğini konuştu

Netanyahu, Washington’da: Trump’la aynı hafta içinde ikinci kez görüşüp Gazze’nin geleceğini konuştu

Ünlü maden suları acilen marketlerden toplatılıyor

Bakteriyel kontaminasyon şüphesiyle Almanya’da piyasada bulunan ünlü maden suyu markalarının bazı partileri acil olarak geri çağrıldı. Tüketicilere “sakın içmeyin” uyarısı yapıldı.

İşgalci İsrail askerlerinin Batı Şeria’da yaraladığı 12 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

İsrail askerlerinin işgal altındaki Batı Şeria’da 6 Temmuz’da yaraladığı Filistinli çocuğun hayatını kaybettiği bildirildi.

Hande Fırat: Terörsüz Türkiye sürecinin en kritik 48 saati perşembe ve cuma yaşanacak

Gazeteci Hande Fırat Terörsüz Türkiye sürecinde kritik bir döneme girildiğini yazdı. Fırat, “En kritik 48 saati ise hafta sonuna doğru yani perşembe ve cuma günleri yaşanacak” dedi.