Kartalkaya’daki yangına ilişkin denetim firması yetkilisi de gözaltına alındı

Bolu’da Grand Kartal Otel Yangınıyla İlgili Gözaltı Kararı

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, 21 Ocak’ta meydana gelen Grand Kartal Otel yangınıyla ilgili soruşturma kapsamında FQC Global Danışmanlık AŞ’nin yetkilisi Ali A. hakkında gözaltı kararı alındı.

İstanbul’da yakalanan şüpheli, Bolu’ya getirilerek İl Jandarma Komutanlığı’nda işlemleri devam ediyor.

Grand Kartal Otel’in sahibi Halit Ergül, ifadesinde, her yıl FQC Global Danışmanlık AŞ ile denetim sözleşmesi yaptıklarını belirterek, şirketin otelin her detayını en geç 2 yılda bir denetlediğini iddia etmişti.

Soruşturma sonucunda, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Gülener, İtfaiye Müdür Vekili Kenan Coşkun, Grand Kartal Otel’in sahibi Halit Ergül, şirketin genel müdürü Emir Aras, otel müdürü Zeki Yılmaz ve Gazelle Otel Genel Müdürü Ahmet Demir dahil olmak üzere 19 şüpheli tutuklanmış, 6’sı adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

(ANADOLU AJANSI)

Related Posts

Köşk’te Motosiklet Kazası: Genç Sürücü Hayatını Kaybetti

Aydın’ın Köşk ilçesinde, kamyonetle çarpışan motosiklet sürücüsü 22 yaşındaki Barış Sarı yaşamını yitirdi.

Evinden kedi kadar fare çıktı

İngiltere’de bir evde yakalanan fare, görenleri adeta dehşete düşürdü. Yaklaşık 55 cm uzunluğundaki bu dev kemirgenin fotoğrafı sosyal medyada paylaşılınca etkileşim yağmuruna tutuldu.

Saadet Partisi’nden Gazze’ye Filo Oluşturma Planı

Mahmut Arıkan, Türkiye’den Gazze’ye yardım için kendi gemilerini hazırlayacaklarını açıkladı.

Kültepe Kaniş-Karum’da Yeni Müze İnşaatı Tamamlandı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 6 bin yıllık geçmişe sahip Kültepe Kaniş-Karum’da inşa edilen kayadan oyma müzenin son durumunu inceledi. Proje, şehrin ticaret ve kültür mirasını yaşatmayı amaçlıyor.

Güreşçi Millii sporcu eşine dehşeti yaşattı

Isparta’da 1 çocuk annesi Dilan D. (19), bilek güreşi milli sporcu eşi M.D.’nin (25) şiddetine maruz kaldığını belirterek, şikayetçi oldu. Dilan D., “‘Telefonun sesini kıs’ dedim diye ağzımı yüzümü sıkıp bacaklarının arasında boğmaya çalıştı. Birkaç saniye daha sıksaydı belki de ölecektim” dedi. M.D. hakkında uzaklaştırma kararı verildi.

Dursun Özbek açıkladı: “Bazı isimlerin gitmesi gerekiyor”

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, transfer çalışmalarına dair konuştu.