Kartalkaya Yangınında Soruşturma Devam Ediyor

Bolu Baro Başkanı Sinan Barut’tan Açıklama: Kartalkaya Kayak Merkezi’ndeki Otel Yangını İnceleniyor

Bolu Baro Başkanı Sinan Barut, Kartalkaya Kayak Merkezi’ndeki otel yangınıyla ilgili soruşturmanın titizlikle sürdürüldüğünü belirtti. Barut, herkesin iddianame ya da bilirkişi raporu ile detayları öğreneceğini ifade etti.

Adliye binası önünde konuşan Barut, Grand Kartal Otel’deki acı olay nedeniyle tüm ülkeye başsağlığı diledi.

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın soruşturmayı detaylı bir şekilde devam ettirdiğini aktaran Barut, oteldeki incelemelerin halen devam ettiğini, 9 kişinin tutuklandığını ve 4 kişinin ise gözaltında tutulduğunu belirtti.

Barut, bilirkişi raporuna göre kusuru olan diğer şüphelilerin de yakalanacağını ve soruşturmanın devam edeceğini vurguladı.

Bolu Barosu’nun süreci titizlikle takip ettiğini belirten Barut, hayatını kaybedenlerin ve yaralananların haklarının korunması için ellerinden geleni yaptıklarını açıkladı.

Barut’a göre, yangının restoran bölümünde başladığı ve hızla yayıldığı tespit edildi. Şüphelilerin ifadelerinden ziyade delillerin toplanmasının önemli olduğunu vurgulayan Barut, soruşturmanın adil ve doğru bir şekilde yürütülmesi gerektiğini belirtti.

Related Posts

Avusturya’nın batısında küçük uçak düştü

Almanya’dan kalkan küçük uçak, Avusturya’nın Salzburg eyaletinde araziye çakıldı. Uçakta bulunan 4 kişinin hayatını kaybettiği aktarıldı.

Patriotlar, Avenger ve M-LIDS sistemleri, nakliye uçakları, Arleigh Burke sınıfı muhripler… ABD’den Yunanistan’daki üs için yeni sınıfı

İran ile yaşanan kriz sonrası ABD, Yunanistan’ın Girit Adası’nda bulunan Souda üssünü adeta bir kaleye çevirmeye karar verdi. ABD üsse Patriot, Avenger ve M-LIDS gibi hava savunma sistemleri, nakliye uçakları ile Arleigh Burke sınıfı muhripler konuşlandırdı.

Yargıtay hapis cezası verdi! İnternetten ilan verirken bunu yapan yandı!

Yargıtay 12. Ceza Dairesi, online ticaret sitesinde açtığı ilana başka birine ait telefon numarasını yazan sanığa, “verileri hukuka aykırı olarak verme veya ele geçirme” suçundan verilen cezayı onadı.

Alarmlar çalınca nasıl kaçtıklarını bilemediler: Uçaktan aşağı atladılar

Palma Havalimanı’nda sahte yangın alarmı nedeniyle panik çıkan Ryanair uçağında, yolcular acil çıkışları kullanmadan kanattan atladı. Kargaşada 18 kişi yaralandı.

Operasyonda dikkat çeken isim: Hayrettin Mermer,.. Hem parti kurucusu hem futbol takımı sponsoru

İtirafçı olan suç örgütü lideri Aziz İhsan Aktaş’ın iddialarının ardından bu sabah düzenlenen şafak operasyonlarında dikkat çeken bir isim gözaltına alındı. Sivasspor’un isim sponsoru EMS Yapı’nın sahibi Hayrettin Mermer, gözaltına alınan isimler arasında yer aldı. Mermer aynı zamanda Yavuz Ağıralioğlu’nun kurduğu Anahtar Parti’nin kurucu üyeleri arasında bulunuyor.

Dev moda zincirine ceza yağdı

Fransa, çevrim içi alışveriş devi Shein’a, tüketiciyi sahte indirimlerle yanılttığı gerekçesiyle 40 milyon Euro para cezası verdi. Şirketin pazarlama taktikleri Avrupa’da da mercek altına alındı…