Iğdır’da Fırtına Aracın Üzerine Ağaç Devrildi, Sürücü Yaralandı

Iğdır’da Ağaç Devrilen Araçtaki Sürücü Yaralandı

Iğdır’da seyir halindeki aracın üzerine fırtınanın etkisiyle ağaç devrildi ve araç sürücüsü yaralandı. Olay, İlham Aliyev Caddesi’nde meydana geldi.

Fırtınanın şiddetiyle meydana gelen olayda, Ali Safa Yaltı’nın kullandığı 76 AN 349 plakalı araç, seyir halindeyken refüjdeki ağacın devrilmesi sonucu zarar gördü. Sürücü, kaza esnasında aracın içinde sıkıştı ancak olay yerine gelen sağlık ekipleri ve vatandaşlar tarafından kurtarılarak ayakta tedavi edildi.

Sürücü Yaltı, yaşadığı korkunç anları şu şekilde anlattı: “Hızımın düşük olduğu bir anda ağaç aniden aracımın üzerine devrildi, ilerlemek için hızlandım ama ağaç aracımın üstüne düştü. Bu kadar büyük bir ağacın neden refüjde olduğunu anlamak mümkün değil.” Kaza sonrasında trafiğin tek şeritten kontrollü olarak sağlandığı bildirildi.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / SEBAHATTİN YUM – Yerel

Related Posts

20 dakikadan fazlası ölüme götürüyor, çoğu sürücü farkında bile değil! Bu düğme Azrail’in ta kendisi…

Arabanızı her kullandığınızda bu ölümcül hatayı yapıyor olabilirsiniz. Serinlemek için bastığınız o düğme, aslında aracın yaşam destek ünitesini kapatıyor. 20 dakikadan sonra içerideki hava zehirli hale gelmeye başlıyor ve direksiyon başındaki en büyük düşmanınız oluyor.

Yandex Maps ve Navigasyon’a yeni özellikler eklendi

Yandex Maps ve Navigasyon’a yeni özellikler eklendi

Otomotiv sanayii ticaride gaza bastı

2025 yılının ilk 7 ayında 834 bin 838 adet üretime imza atan Türk otomotiv sanayiinin yüzünü ticari araçlar güldürdü. Toplam otomotiv ihracatı adet bazında yüzde 9 artarken, otomobil ihracatı yüzde 5 azaldı. Aynı dönemde 630 bin 992 adet olan toplam otomotiv ihracatının 270 bini ticari araçlardan, 361 bini ise otomobillerden oluştu.

Bu uçaklara binerken iki kez düşünün! Arızalara rağmen zorunlu kullanılıyor

Dünyanın en büyük yolcu uçağı 2021’de üretimi durmasına rağmen kullanılması dikkat çekti. Yetkililer uçağın sürekli arızalandığını ancak buna rağmen kullanmak zorunda olduklarını açıkladı.

Apple zor duruma düşüyor

Apple tedarikçisi Foxconn, Hindistan’da nadir toprak elementleri darboğazı nedeniyle üretim sorunlarıyla karşı karşıya kaldı.

Yüzyıllık büyük gizemde sona gelindi: İlk uçağı kim icat etti? Çok şaşıracaksınız

Wright Kardeşler mi, Santos-Dumont mu, yoksa Osmanlı’dan Hezârfen mi? İşte gökyüzüne uzanan gerçek hikâye… Uçmak, insanlığın en büyük hayaliydi. Ama bu hayali kim ilk gerçekleştirdi? Herkesin bildiği Wright Kardeşler mi, yoksa tarihin unuttuğu kahramanlar mı? Uçuşun tarihine dair bilinmeyenler, tartışmalar ve şaşırtıcı detaylar…