Güreşçi Millii sporcu eşine dehşeti yaşattı

Gönen’de Bir Kadın, Eşinden Gördüğü Şiddet İle Mücadele Ediyor

Gönen ilçesine bağlı Baladız Mahallesi’nde yaşayan Dilan D., 2 yıl önce M.D. ile evlendi. Ancak çift arasında 17 Temmuz’da evde çıkan bir tartışma sonrasında Dilan D., eşinin şiddet uyguladığını ve boğazını sıktığını iddia ederek darp raporu aldı ve şikayetçi oldu. Aynı gün mahkeme, M.D. hakkında 30 günlük uzaklaştırma kararı verdi.

Dilan D., yaşadıklarını DHA muhabirine anlatırken, evliliğinin ilk aylarından itibaren psikolojik şiddet gördüğünü ve çocuğunun annesiz babasız büyümeyeceğini düşünerek bu duruma katlandığını ifade etti.

2 yıllık evliliklerinin ilk haftasında, eşinin üniversite eğitimi için Ankara’ya gittiğini belirten Dilan D., telefon görüşmeleri sırasında küfür ve hakaretlere maruz kaldığını aktardı. Çiftin birlikte yaşadığı 6 aylık dönemde, Dilan D., birçok kez darbedildiğini öne sürdü. Dilan D. “Eşim bilek güreşi milli sporcusu. Evliliğimizin ilk haftasında Ankara’ya okumaya gitti. Bu süreçte sürekli sözlü şiddete maruz kalıyordum. Isparta’ya döndüğünde ise hem sözlü hem fiziksel şiddet başladı. ‘Tişörtü niye oraya koydun’, ‘Işık niye açık’, ‘Yağ niye fazla’ gibi saçma sebeplerle dayak yiyordum. 5-6 ay boyunca sürekli darp gördüm. Biz annesiz babasız büyüdük, çocuğum da böyle büyümesin diye katlanmaya çalışıyordum. Ama ölmemek istedim. Şu anda babaannem benimle ilgileniyor. Maddi durumları olmadığı için sadece çocuğumla ayakta kalmaya çalışıyorum” dedi.

En son darbedildiği günü anlatan Dilan D., eşinin telefonun sesini kısması üzerine boğulmaya çalıştığını, ona özür dilemeye zorladığını ve odadaki ağlayan çocuğuna bakmasına izin vermediğini belirtti. Dilan D., kaçmak için bir fırsat bulup jandarmaya sığındığını ve darp raporu aldığını söyledi. M.D. hakkında uzaklaştırma kararı alındığını belirten Dilan D., boşanma davası açtığını ve bir an önce bu işlerin sona ermesini istediğini ifade etti.

Bilek güreşi milli sporcusu ve uluslararası arenada dereceleri bulunan M.D. ise olayla ilgili herhangi bir açıklama yapmak istemedi.

Related Posts

Kültepe Kaniş-Karum’da Yeni Müze İnşaatı Tamamlandı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 6 bin yıllık geçmişe sahip Kültepe Kaniş-Karum’da inşa edilen kayadan oyma müzenin son durumunu inceledi. Proje, şehrin ticaret ve kültür mirasını yaşatmayı amaçlıyor.

Dursun Özbek açıkladı: “Bazı isimlerin gitmesi gerekiyor”

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, transfer çalışmalarına dair konuştu.

Dünyanın en yaşlı evlatlık bebeği dünyaya geldi

Dünyanın en yaşlı evlatlık bebeği dünyaya geldi

İBB soruşturmasında 24 kişi adliyeye sevk edildi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik yedinci dalga operasyonda gözaltına alınan 24 kişi adliyeye sevk edildi.

Galatasaray’ın yıldızı geliyor: Osimhen rüzgarı

Almanya’daki Galatasaray taraftarları, İstanbul yolculuğu öncesi Victor Osimhen’i uğurladıkları videoyu paylaştı. Osimhen İstanbul’a dönüş yolculuğunda 5 yıldızlı yeni formasını giydi.

Polis, itfaiye, sağlık ekipleri kayıp kişi seferber oldu: Gerçek çıok başka çıktı

Bolu’da sabah işe gitmeyen ve kendisinden haber alınamayan Anıl A. için polis ve sağlık ekipleri harekete geçti. Kapıyı açmayan Anıl A.’nın uyuduğu ortaya çıktı.