Endonezya’da Yolcu Gemisinde Yangın

Endonezya’nın Kuzey Sulawesi eyaleti açıklarında seyreden bir yolcu gemisinde yangın çıktığı bildirildi. Gemide bulunan 280 kişiden 3’ü hayatını kaybetti. Yetkililer, yangının çıkış sebebi hakkında henüz net bir bilgi vermezken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yerel saatle sabah saatlerinde meydana gelen olayda, gemide bulunan diğer yolcular ve mürettebat tahliye edilerek güvenli bölgelere taşındı. Yetkililer, kurtarma çalışmalarının devam ettiğini ve yangının kontrol altına alındığını belirtti.

Related Posts

Tekirdağ’da bekçiye bıçaklı saldırı

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde, kimliğini göstermek istemeyen bir kişi bekçiyi bıçakla yaraladı. Saldırgan gözaltına alındı.

Geyve’de Yangın: İki Mahalle Boşaltıldı

Sakarya’nın Geyve ilçesinde çıkan orman yangını nedeniyle Hacılar ve Taşoluk mahalleleri boşaltıldı.

Bir zamanların efsanesiydi: Meşhur video oyunu kan kaybediyor

Bir zamanlar türünün “altın standardı” olarak kabul edilen Call of Duty serisi, oyuncu ilgisini kaybetmeye başlıyor.

Galatasaray, Admira Wacker’i 2 golle geçti

Galatasaray, hazırlık karşılaşmasında Admira Wacker’i 2-1 mağlup etti. Sarı-kırmızılıların golleri Derrick Köhn ve Arda Ünyay’dan geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan KKTC’deki açılış törenlerine ilişkin paylaşım Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Kıbrıs Türkü’yle birlikte yazdığımız barış ve özgürlük destanının 51’inci yıl dönümünde, Lefkoşa Kuzey Çevre Yolu Köprülü Kavşağı ve Bağlantı Yolları ile Yeni Maraş Sağlık Merkezi’nin açılışını yaptık.

Putin, Hamaney’in Başdanışmanı ile görüştü

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Moskova’da İran lideri Ayetullah Ali Hamaney’in Başdanışmanı ve eski Meclis Başkanı Ali Laricani’yi kabul ettiği bildirildi.