Bakan Göktaş, Edirne’de Roman STK temsilcileriyle buluştu

Bakan Göktaş, Roman Vatandaşlarla Buluştu

Bakanlık tarafından yapılan açıklamaya göre, Bakan Göktaş dün Edirne ziyaretleri sırasında Roman vatandaşlara yönelik faaliyetlerde bulunan sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katılımıyla bir toplantıya katıldı.

Göktaş, Roman vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını vurgulayarak, STK temsilcilerinin taleplerini dikkatle dinledi.

Bakan Göktaş’tan SODAM’a Ziyaret

Bakan Göktaş, Edirne Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Şehit Mustafa Tezgider Sosyal Dayanışma Merkezi (SODAM) ziyaretinde bulundu.

Burada Roman vatandaşlarla sohbet eden Göktaş, merkezde üretilen el emeği ürünlerini inceledi. Bakan Göktaş, SODAM’da Roman vatandaşlarla bir araya gelmenin önemine değinerek, “Herkesin potansiyelini gerçekleştirebildiği bir Türkiye vizyonuna doğru ilerliyoruz ve Roman vatandaşlarımızı bu sürecin vazgeçilmez bir parçası olarak görüyoruz.

Özellikle Roman kadınların mesleki ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla başlattığımız SODAM projelerini son derece değerli buluyoruz.” dedi.

Related Posts

Jason Statham’ın nişanlısı Antalya tatilinde

Model ve İngiliz oyuncu Jason Statham’ın nişanlısı Rosie Huntington-Whiteley, tatil için geldiği Antalya’da denizin ve güneşin keyfini çıkardı.

Cep telefonunu bulamayınca sinir krizi geçirdi: Evde ne var ne yok aşağı atıp 2 arabaya zarar verdi

Güngören’de babasıyla yaşayan E.S. uyandıktan sonra cep telefonunu göremeyince sinir krizi geçirdi. Evde telefonunu bulamayan E.S., eşyaları sokağa atmaya başladı. Bu sırada sokakta park halindeki hafif ticari araç ve bir otomobil hasar gördü. Bir …

Gebze’de Trafik Kazası: 2 Yaralı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde işçi servisi ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.

Çatalca’da kum ocağında göçük: Bir işçi balçık içinde kaldı

İstanbul Çatalca’da bir kum ocağında meydana gelen göçükte, bir işçi balçık içinde kaldı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken, kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Dolandırıcılara istihbarat operasyonu: 18 gözaltı

Mersin’de bazı kişilerin banka hesaplarını dolandırıcılık amaçlı kullandıkları iddiasıyla 18 şüpheli gözaltına alındı.

Suudi Arabistan: BM’de Filistin konulu konferansta ‘kapsamlı bir çerçeve’ sunan belge kabul edildi

Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal bin Ferhan, El-İhbariyye kanalının haberine göre BM’nin Filistin meselesinin konuşulduğu Yüksek Düzeyli Uluslararası Konferans’ında “nihai belge”nin kabul edildiğini aktardığı bildirildi. Suudi Bakan Bin Ferhan, “Bölgede güvenlik ve istikrarın, Filistin halkı için adaletin sağlanması ve meşru haklarının verilmesiyle başlayacak.” ifadelerini kullandı.