Aydın’da namaz sonrası kalp krizi geçiren müezzin can verdi

Kalp Krizi Geçiren Müezzin Hayatını Kaybetti

Aydın’ın Efeler ilçesinde Karacaahmet Türbe Cami müezzin kayyımı Fahrettin Uçar (57), Astis Camisinde cemaate öğlen namazı kıldırdıktan sonra geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Yapılan bilgilendirmeye göre Astis Camisinde öğle namazında cemaate namaz kıldıran Müezzin Kayyımı Fahrettin Uçar, fenalaşarak yere yığıldı. Hastalığı nedeniyle 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verilmesiyle birlikte camiye sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahaleden sonra Fahrettin Uçar’ın kalp krizi geçirdiği ve hayatını kaybettiği belirlendi. Uçar’ın cenazesi yarın cuma namazı sonrasında Bey Camisinden alınarak Tepecik Mezarlığı’nda defnedilecek.

Ayrıca Fahrettin Uçar’ın görev yaptığı Karacaahmet Türbe Camisinde olduğu ve Astis Camisine sadece öğle namazı için gittiği öğrenildi.

Related Posts

Valinin yakın korumaları müdahale etmişti! Valilikten şehit babasını isyan ettiren karar!

Afyonkarahisar Valiliği’nin şehit aileleri için düzenlediği iftar programına katılan MHP Milletvekili Mehmet Taytak büyük tepkiyle karşılanmış ve Kübra Güran Yiğitbaşı’nın korumaları şehit ailesine müdahalede bulunmuştu. “Türkiye’nin ilk başörtülü valisi” olarak bilinen Yiğitbaşı şehit babası ve kız kardeşinin korumalar hakkında yaptığı suç duyurusunda soruşturmaya izin vermedi. Cumhuriyet Başsavcılığı da kavuşturmaya yer vermedi. Valilik ve savcılık kararına şehit babası isyan etti.

İşte Trump’ı korkutan ihtimal: Yüzlerce İran hücresi, 48 saat hazırlığında

ABD’nin İran nükleer tesislerine yönelik hava saldırısının ardından, Washington’da ve bölgede güvenlik alarmı en üst seviyeye çıkarıldı. İran’ın ABD içindeki istihbarat hücrelerini harekete geçirebileceği uyarısı ABD’de endişe yarattı. Gümrük ve Sınır Koruma Birimi, ülkedeki İran bağlantılı tehdit seviyesinin tarihin en yüksek noktasına ulaştığını bildirdi.

CANLI BLOG | İsrail-İran çatışmasında 11’inci gün: Dünya İran’ın ABD’ye yanıtına hazırlanıyor; ‘Hürmüz’ kararı sonrası petrol fiyatları yılın zirvesinde

CANLI BLOG | İsrail-İran çatışmasında 11’inci gün: Dünya İran’ın ABD’ye yanıtına hazırlanıyor; ‘Hürmüz’ kararı sonrası petrol fiyatları yılın zirvesinde

Savaşın bir cephesi sanal âlemde

İRAN ve İsrail sahada balistik füzelerle çarpışırken sanal âlemde de yapay zekâ mahsulü sahte videolar ve X paylaşımlarının kıran kırana bir mücadelesi var. İsrail’in bu konuda tartışmasız üstünlüğü beklense de İran da hiç geride kalmıyor. 

Almanya Başbakanı Merz’e göç ve nükleer uyarısı

CumhurbaşkanıTayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Friedrich Merz ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede İsrail ile İran arasındaki çatışma, ikili ilişkiler ve bölgesel konular ele alındı.

Gazze’de insani yardım bekleyen 23 kişi hedef alındı

Gazze’deki sağlık kaynaklarının aktardığına göre, İsrail ordusunun son 24 saat içinde düzenlediği saldırılarda çok sayıda sivil hedef alındı. Gazze’nin farklı noktalarına yönelik hava saldırılarında aralarında çocukların da bulunduğu onlarca kişi …