Antalya’da mobil kuaför hayat kolaylaştırıyor

Antalya’da Mobil Kuaför Hizmeti İle Yaşam Kolaylaşıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Toros dağlarının eteklerindeki uzak mahallelerde yaşayan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla mobil kuaför hizmeti sunmaktadır. Köylerinde kuaför veya berber bulunmayan vatandaşlar, ilçe merkezlerine ulaşmakta güçlük çekiyor ancak mobil kuaför tırı bu sorunu ortadan kaldırıyor. Kavurucu yaz sıcağında veya dondurucu soğukta, ulaşım zorluğu yaşayan köy sakinleri, mobil kuaför sayesinde rahatlıkla kuaför ve berber ihtiyaçlarını karşılayabiliyorlar.

Mobil kuaför tırı her hafta merkeze uzak köylere giderek, köy meydanına park ediyor ve tüm vatandaşlara hijyen kurallarına uygun olarak saç kesimi, sakal tıraşı ve kişisel bakım hizmeti sunuyor. Ayrıca, evden çıkamayan yaşlı veya engelli vatandaşları da evlerinde ziyaret ederek hizmet götürüyor. Öğrencileri de unutmayan mobil tır, köy okullarında çocukların saç bakımını gerçekleştiriyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Mobil Kuaför hizmetinden bir yıllık süre içerisinde 19 ilçeden toplam 7 bin 958 kişi hizmet aldı. Mobil Kuaför Tırı, 153 mahallede hizmet vererek vatandaşların kişisel bakımlarını gerçekleştirdi. Özellikle engelli, yaşlı ve evden çıkamayan vatandaşların büyük memnuniyet duyduğu mobil hizmet, kolaylıkla ulaşılabilir olması sebebiyle takdir toplamaktadır. Hizmetten faydalanan vatandaşlar, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.

Related Posts

Bartu Soral kimdir? Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bartu Soral neden istifa etti?

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bartu Soral’ın neden istifa ettiği araştırılıyor. Peki, Bartu Soral kimdir? Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bartu Soral neden istifa etti?

Felakete hazır olun: Bu yıl her zamankinden daha büyük geliyor

İngiltere’de uzmanlar uyardı, bu yıl uçan karınca sürüleri gökyüzünü istila edebilir. Sıcak ve nemli hava milyonlarca karıncayı aynı anda harekete geçirecek…

Cemil Tugay’dan ‘Atatürk’lü kurultay mesajı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, kurultay davası, ‘mutlak butlan’, ‘kayyum’ tartışmalarına ilişkin olarak, “Bu tür bir tartışmanın olması kabul edilebilir değildir, meşru değildir, hukuki değildir.” dedi.

Türkiye’de siyaset ve finans piyasalarının dikkatle beklediği kurultay davası bugün görülecek: CHP’yi kim yönetsin?

Cumhur iktidarı CHP davası konusunda bölünmüş durumda. Efkan Ala ve Numan Kurtulmuş ekonomik kaygılar nedeniyle rahatsız. Erdoğan ise CHP’nin getirildiği noktadan mutlu. Cumhur iktidarı CHP davası konusunda bölünmüş durumda. Efkan Ala ve Numan Kurtulmuş ekonomik kaygılar nedeniyle rahatsız. Erdoğan ise CHP’nin getirildiği noktadan mutlu.

İzmir’de şafak baskınında 141 gözaltı

İzmir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, il genelinde 90 noktaya yaptığı eş zamanlı şafak operasyonlarıyla, “hırsızlık, öldürme, cinsel suçlar, uyuşturucu madde ticareti yapma/kullanma” suçlarından aranan 141 kişiyi yakaladı. Operasyonlarda yakalananlar, gerekli işlemlerin yapılması için adli mercilere teslim edildi.

Sırbistan’da öğrenciler başkentin ana meydanını trafiğe kapattı

Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da erken seçim talebiyle toplanan protestocuların başkentteki ana meydan ve çevresindeki caddeleri trafiğe kapattığı bildirildi.