Antalya Muratpaşa’dan ebeveynlere özel eğitim

Antalya’da Ebeveynlere Özel Eğitim Atölyesi

ANTALYA (İGFA) – Kadın ve Aile Müdürlüğü tarafından düzenlenen bu atölye, çocukların erken dönem alışkanlıklarını ve psikososyal gelişimlerini desteklemeyi amaçlıyor. Çalışma, anne-baba adaylarının yanı sıra 0-6 yaş grubundaki çocuk sahibi ebeveynlere yönelik olarak düzenlenmiştir.

Alanında uzman psikologlar tarafından verilecek eğitimlerde, 0-6 yaş arası çocukların psikososyal gelişim süreçlerinde ebeveyn-çocuk iletişimi, konuşma becerileri, beslenme, tuvalet alışkanlıklarının kazanımı, oyun becerileri, korku ve kaygı yönetimi, ebeveyn tutumları, pozitif ebeveynlik becerileri ve gelişim dönemlerine uygun sınır koyma gibi önemli konular ele alınacaktır. Aynı zamanda, toplumda yaygın olan doğru olmayan inanışlar hakkında da katılımcılar bilgilendirilecektir.

Muratpaşa Belediyesi, bu atölye çalışmasıyla ebeveynlere 0-6 yaş arası döneme ilişkin kritik bilgileri aktarmayı ve bu süreçleri etkili bir şekilde yönetebilme becerisi kazandırmayı amaçlamaktadır. Atölye çalışması, 3’er çiftlik gruplar şeklinde düzenlenecektir. Katılmak isteyen ebeveynlerin başvuru yapabilmeleri için 444 80 07 numaralı Turunç Masa hattını arayarak başvurmaları gerekmektedir. Başvuru sonrasında, uzman psikologlar, katılımcılara birebir geri bildirim sağlayarak süreç hakkında detaylı bilgiler paylaşacaklardır.

Related Posts

CHP’li Mullaoğlu: Suriye’de insan aklını zorlayacak katliamlar oluyor

Samsun Pir Sultan Abdal Kültür Derneği ve Cemevi tarafından düzenlenen panelde, Suriye’de Alevilerin karşı karşıya kaldığı sorunlar ele alındı. Panelde konuşan CHP Hatay Milletvekili Servet Mullaoğlu “Suriye’de maalesef durumlar hiç iyi değil. İnsan aklını zorlayacak derecede katliamlar oluyor” dedi.

Motosiklet sürücüsünün tehlikeli yolculuğu kamerada

Muğla’da kasksız sürücünün plakasız motosikletinin önünü kaldırarak sürüş yaptığı anlar, cep telefonuyla görüntülendi.

Çocuklar, doğa tatilinde satranç turnuvasında mücadele etti

Bolu’nun Mudurnu ilçesine hafta sonu tatili için ormanların arasına inşa edilen otele aileleriyle birlikte gelen çocuklar, burada satranç turnuvasına katıldı. Birbirinden farklı aktiviteler ile eğlenen çocuklar, ödüllü turnuvada ter döktü.

Meteoroloji’den Marmara’ya peş peşe uyarı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce, bugün Marmara’nın güneyi ve doğusu için kuvvetli sağanak uyarısında bulunuldu.

Canlı: Özgür Özel Van’da konuşuyor

Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu için düzenlenen “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitinglerinin beşincisi Van’da yapılıyor.

Yeni Zelanda ve Tayland’a yeni büyükelçi atandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Türkiye’nin Yeni Zelanda ve Tayland Krallığı nezdindeki büyükelçiliklerine yeni atamalar gerçekleştirildi.