AK Parti’den CHP’ye yolsuzluk paketi

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili Yahya Çelik CHP’ye Yedi Soru Gönderdi

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Yahya Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, CHP Genel Merkezi’ne yedi sorudan oluşan bir kargo gönderdiklerini duyurdu.

YOLSUZLUK İDDİALARINI GÖRMÜYORLAR

Çelik, hizmetkâr oldukları kıymetli vatandaşlar ve aziz İstanbullular için CHP’nin basında yer alan yolsuzluk iddialarını görmemediğini ve cevap vermediğini belirtti. Bu nedenle, merak edilen yedi soruyu içeren bir kargoyu CHP Genel Merkezi’ne yollamaya karar verdiklerini söyledi. Çelik, “Konuyla ilgili bütün belgeleri yolsuzluk dosyalarıyla birlikte kargoya koyarak onları yormak istemiyoruz.” şeklinde konuştu.

CHP’YE YEDİ SORU

Çelik, gönderilen dosyada bulunan yedi soruyu şu şekilde sıraladı: Birinci soru; İmamoğlu’nun 1,5 milyar liralık üç villayı nasıl ele geçirdiği. İkinci soruda ise, İBB kasasından 156 milyon lira ödeyerek kamulaştırılan villaların hikayesi yer almakta. Üçüncü soru ise, İBB’nin Hakkari’den 142 milyon lira karşılığında alınan börek ihtiyacının detaylarını sorguluyor. Dördüncü soru; yakıt tankeriyle 1 milyon 470 bin liralık sebze ve meyvenin taşınma sürecini ele alıyor. Beşinci soru ise, İstanbul için vaat edilen 100 bin konut projenin neden başarısızlıkla sonuçlandığını soruyor. Altıncı soruda ise, İmamoğlu adına bir AVM’den istenilen 5 milyon dolarlık haracın detayları soruluyor. Son olarak yedinci soru; İBB çalışanı Murat Ongun’un maaşından fazla kirası olan villada oturmasına nasıl izin verildiğini sorguluyor.

“HER İHTİMALE KARŞI BANTTA KOYDUK”

Çelik, CHP’nin bu sorulara cevap vermesini beklediklerini belirterek, “Her ihtimale karşı, bunları bantta da kaydettik. Eğer cevap vermek istemezlerse gözlerini kapatarak rahatlıkla dinleyebilirler. Tek şartımız kameraları kullanmamaları!” dedi.

Related Posts

1960’lardan beri içeri girebilen olmadı, gerçek uydu fotoğraflarıyla ortaya çıktı! İsrail’in çölün ortasındaki gizemli nükleer tesisi Dimona’da neler oluyor?

İsrail, İran’a yönelik saldırılarına gerekçe olarak nükleer silah geliştirilmesini gösteriyor. Ancak uzmanlar İsrail’in de 1950’lerden bu yana kendi gizli nükleer silah programını yürüttüğünü, hatta cephaneliğinde çok sayıda savaş başlığı olduğunu düşünüyor. Üstelik İsrail’in tesisi müfettişlerce denetlenmiyor, içeride olan biteni uluslararası kamuoyu bilmiyor.

Karın ağrısı şikayeti bulunan hastanın böbreğinden çıkan şok etti

Bitlis’te karın ağrısı ve şişkinlik şikayetiyle hastaneye başvuran hasta, böbreğinden 23 santimetre çapında kist çıkarıldı.

Bahçeli: İsrail’in siyasi ve stratejik amacı Anadolu coğrafyasını çevrelemek, terörsüz Türkiye hedefini efendileri hesabına baltalamaktadır

Bahçeli: İsrail’in siyasi ve stratejik amacı Anadolu coğrafyasını çevrelemek, terörsüz Türkiye hedefini efendileri hesabına baltalamaktadır

Onlarca sipariş verip kuryeleri kapıya yığdı; kim olduğu bulunamadı

Eyüpsultan’da bir kişi, farklı restoran ve uygulamalardan kapıda ödeme yöntemiyle çok sayıda yemek siparişi verdi. Kapıyı açan olmazk3n motokuryelerin evin önünde siparişleri teslim etmek ve ödeme almak için beklediği anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

İranlı sivilleri tehdit eden İsrailli bakan anında çark etti: “Bedelini ödeyecekler” demişti

İsrail Savunma Bakanı İsrael Katz bugün sabah saatlerinde yaptığı açıklamada İranlı sivilleri tehdit eden sözler kullanmıştı. Katz, İsrail’e yönelik füzeli saldırıların intikamını İranlı sivillerden alacaklarını söylemişti. Katz “Tahran halkı …

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Kuveyt Emiri telefonda görüştü: İsrail, bölgemizdeki güvenliği riske atıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Kuveyt Emiri telefonda görüştü: İsrail, bölgemizdeki güvenliği riske atıyor