Depremden kaçtı, sokakta serseri kurşunla ağır yaralandı

Sultangazi’de Silahlı Çatışma Sonucu Ağır Yaralanan 14 Yaşındaki Çocuk Hastaneye Kaldırıldı

Dün akşam saatlerinde Sultangazi Esentepe Mahallesi’nde meydana gelen olayda, sokakta yol verme meselesi yüzünden iki grup arasında başlayan tartışma silahlı çatışmaya dönüştü. Bu olay esnasında meydana gelen deprem nedeniyle dışarıda bulunan bir aileye ait olan 14 yaşındaki erkek çocuk M.U., silahlı çatışmada yaralandı.

Olay yerinde silahlı kavgaya karışan bir kişi silahla kaçarken, bu anlar deprem nedeniyle dışarıda çadır kuran bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan M.U., ağır yaralı olarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Related Posts

DEM Parti’den Sırrı Süreyya Önder-Perinçek görüşmesine ilişkin açıklama

DEM Parti’den yapılan açıklamada, “Sırrı Süreyya Önder’in Doğu Perinçek ile yaptığı görüşme, partimiz ve İmralı Heyeti’nin bilgisi dahilinde gerçekleşmiştir. Görüşmenin kimi odakların kamuoyuna yansıttığı biçimiyle kişisel ya da bağımsız bir girişim olarak sunulması gerçeği yansıtmamaktadır” denildi.

Özgür Özel: Mahkemede Ümit Özdağ’ın yanına oturacağız

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, cezaevindeki Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ’ın yargılandığı davanın duruşmasına katılacağı için Salı günü TBMM grup toplantısı yapmayacaklarını duyurdu.

New York’taki BM merkezinde, yeni Suriye bayrağı dalgalanıyor

Yeni Suriye bayrağı, New York’taki Birleşmiş Milletler (BM) merkezinde üye ülkelerin bayraklarıyla birlikte göndere çekildi.

Dolmabahçe Tüneli’nde kaza: Motosiklet sürücüsü iki araca çarpıp takla attı

İstanbul’da Dolmabahçe Tüneli’nde bir motosiklet sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybederek iki araca çarptı. Kazada ağır yaralanan motosikletli hastaneye kaldırıldı.

Deprem tahmininde bulunan astrolog gözaltına alındı

Myanmar’da 21 Nisan’da büyük bir deprem olacağı tahmininde bulunan TikTok fenomeni astrolog, 22 Nisan’da gözaltına alındı.

Trump 24 Nisan mesajında “soykırım” demedi

ABD Başkanı Trump 1915 olaylarını anma konuşmasında “soykırım” kelimesinden kaçınarak “büyük felaket” dedi. Ermeni topluluğunun temsilcileri bu tutuma tepki gösterdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir