Aydın’dan çalınan hayvanlar Kayseri’de bulundu

Çine ilçesi Kasar Mahallesi’nde yaşanan olayda, M.E.A. adlı şahsa ait 2 büyükbaş hayvanın kaybolmasıyla ilgili şüpheler artmıştı. Tel çitlerle çevrili araziden çalındığı düşünülen hayvanlar için durum Çine İlçe Jandarma Komutanlığı’na bildirildi. Yapılan detaylı araştırma sonucunda, 18 Aralık 2024 tarihinde hayvan hırsızlığı suçundan yakalanan ve tutuklanan A.Y. (31) isimli kişinin söz konusu hayvanları çaldığı ortaya çıktı.

A.Y.’nin çalmış olduğu büyükbaş hayvanları Çine ilçesinden bir kişiye para karşılığı sattığı belirlendi. Yapılan inceleme neticesinde çalınan hayvanların Aydın, Aksaray ve Kayseri gibi farklı illere satıldığı tespit edildi. Ancak, hayvanlar Kayseri İl Jandarma Komutanlığı’nın koordinasyonunda canlı olarak bulunarak güvence altına alındı. Olayla ilgili adli süreç devam etmektedir.

Related Posts

Köşk’te Motosiklet Kazası: Genç Sürücü Hayatını Kaybetti

Aydın’ın Köşk ilçesinde, kamyonetle çarpışan motosiklet sürücüsü 22 yaşındaki Barış Sarı yaşamını yitirdi.

Evinden kedi kadar fare çıktı

İngiltere’de bir evde yakalanan fare, görenleri adeta dehşete düşürdü. Yaklaşık 55 cm uzunluğundaki bu dev kemirgenin fotoğrafı sosyal medyada paylaşılınca etkileşim yağmuruna tutuldu.

Saadet Partisi’nden Gazze’ye Filo Oluşturma Planı

Mahmut Arıkan, Türkiye’den Gazze’ye yardım için kendi gemilerini hazırlayacaklarını açıkladı.

Kültepe Kaniş-Karum’da Yeni Müze İnşaatı Tamamlandı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 6 bin yıllık geçmişe sahip Kültepe Kaniş-Karum’da inşa edilen kayadan oyma müzenin son durumunu inceledi. Proje, şehrin ticaret ve kültür mirasını yaşatmayı amaçlıyor.

Güreşçi Millii sporcu eşine dehşeti yaşattı

Isparta’da 1 çocuk annesi Dilan D. (19), bilek güreşi milli sporcu eşi M.D.’nin (25) şiddetine maruz kaldığını belirterek, şikayetçi oldu. Dilan D., “‘Telefonun sesini kıs’ dedim diye ağzımı yüzümü sıkıp bacaklarının arasında boğmaya çalıştı. Birkaç saniye daha sıksaydı belki de ölecektim” dedi. M.D. hakkında uzaklaştırma kararı verildi.

Dursun Özbek açıkladı: “Bazı isimlerin gitmesi gerekiyor”

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, transfer çalışmalarına dair konuştu.