Narin Güran davasında ikinci gün: Sanıklar adliyeye getirildi

Narin Güran Davasında 4 Sanık Müebbet Hapis İstemiyle Yargılanıyor

Diyarbakır’da geniş güvenlik önlemleri altında devam eden Narin Güran davasında tutuklu 4 sanık, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanıyor. İkinci duruşmanın ikinci gününde tanıkların ifadesi alınıyor.

8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeni dere yatağında bulunmuş ve bu olayın ardından tutuklanan sanıklar, Diyarbakır Adliyesi’ne getirilerek duruşmaya başlandı.

Amca Salim Güran, savcının mütalaasına karşı savunmasını yapıyor. Dosya kapsamında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen anne Yüksel Güran, ağabey Enes Güran, amca Salim Güran ve itirafçı Nevzat Bahtiyar da duruşmada hazır bulunuyor.

Savcının mütalaasında aile bireylerinin organize bir şekilde hareket ederek Narin Güran’ı öldürdüğü belirtiliyor. Gün boyunca süren duruşmada savcı, sanıkların suç ortakları olduğunu ve ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası almaları gerektiğini talep ediyor.

Mahkeme başkanının, savcının ve avukatların sorularına genellikle “Bilmiyorum ve hatırlamıyorum” şeklinde yanıt veren tanıkların ifadesiyle dava dosyasına aile toplantısı görüntüleri de eklenmiş durumda.

Narin Güran Davasında Tanıkların İfadesi Alınıyor

Related Posts

Ruslardan dron misillemesi… Harkiv ve Herson’u hedef aldılar

Rusya, Ukrayna’nın ikinci büyük kenti Harkiv ve Herson kentlerine şimdiye kadar ki en büyük dron saldırısını düzenledi. 5 kişi hayatını kaybetti.

Zelenski: Harkiv’e saldırısında 1 kişi öldü, 40’tan fazla yaralı var; Ruslar savaşı sürdürmeye hazırlanıyor, barış önerilerini görmezden geliyorlar

Zelenski: Harkiv’e saldırısında 1 kişi öldü, 40’tan fazla yaralı var; Ruslar savaşı sürdürmeye hazırlanıyor, barış önerilerini görmezden geliyorlar

Uygun fiyatlı tatil için bayramda bavulunu alan koştu: Kuyruğun sonu görünmedi

Kurban Bayramı tatilini Ege Denizi’ndeki Midilli Adası’nda geçirmek isteyenler, Balıkesir’in Ayvalık ilçesindeki deniz hudut kapısında kuyruk oluşturdu.

Çürük dişler hapis cezası: Karar ülkede geniş çaplı tartışmalara yol açtı

İsveç’te yaşanan sıra dışı ve aynı zamanda dikkat çekici bir olay dünya basınında geniş yankı buldu. Ülkede bir mahkeme, çocuklarının diş sağlığını ihmal eden ebeveynlere 8 ay hapis cezası verdi. Karar, Aftonbladet haber portalı tarafından duyuruldu.

Versay Sarayı’nı bile kandıran sahte mobilya skandalı

Fransa’nın ünlü Versay Sarayı bile, Fransız antika dünyasını sarsan büyük bir sahtecilik skandalının kurbanı oldu. Saray için yapılmış gibi gösterilen lüks mobilyalar, milyonlarca avroya satıldı. Ancak bu eşyaların tümü sahteydi.

Federal yargıç, Trump’ın Harvard Üniversitesi’nin yabancı öğrenci vizelerini kısıtlama kararını durdurdu

Federal yargıç, Trump’ın Harvard Üniversitesi’nin yabancı öğrenci vizelerini kısıtlama kararını durdurdu