Yenipazar’da Kamu Hizmetleri Yoğun Başladı

Yenipazar Belediye Başkanı: İlçemiz Her Köşesinde Çalışma Yürütüyor

Yenipazar Belediye Başkanı Malik Ercan, Aydın Büyükşehir ve Yenipazar Belediyeleri ekiplerinin ilçenin dört bir köşesinde çalışmalarını sürdürdüğünü açıkladı.

Malik Ercan, Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Yenipazar Belediyesi ekiplerinin ilçenin çeşitli bölgelerinde aktif bir şekilde çalıştıklarını belirtti. Yörük Ali Efe Parkı gibi merkezi noktalarda parke taşı döşeme çalışmalarının başladığını ifade eden Başkan Ercan, yaz aylarında vatandaşların dinlenebileceği daha konforlu bir ortamın oluşturulması için yapılan düzenlemelerin kısa sürede tamamlanacağını duyurdu. Sokak temizliklerinin devam ettiğini ve ot biçme işlemlerinin hızla ilerlediğini belirten Başkan Ercan, Belediye Meydanı’nda kaldırım onarımlarının yapıldığını, çiçeklerin dikildiğini ve ağaçların kireçlendiğini vurgulayarak çevre düzenlemesindeki iyileştirmelerin amaçlandığını aktardı.

Alhan Mahallesi’nde tarla ve bahçe yollarının genişletilip düzeltildiğini söyleyen Başkan Ercan, mahalledeki parke taşı döşeme çalışmalarının sürdüğünü ve bu çalışmaların Alhan Mahallesi sakinlerinin yaşam kalitesini artıracağını dile getirdi.

“Hizmette Birlikteyiz”

Ayrıca, Başkan Malik Ercan, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile birlikte ilçeye hizmet etmeye devam edeceklerini belirterek, projelerin ilçenin her alanını daha yaşanabilir hale getireceğine inandığını ifade etti. – AYDIN

Related Posts

Yunanistan, İsrail Savunma şirketinden insansız denizaltılar alacak

İsrail merkezli IAI, mürettebatsız BlueWhale denizaltılarını Yunanistan’a satmak için anlaşma imzaladı. İstihbarat toplama ve mayın tespiti gibi yeteneklere sahip sistemin üretiminde Yunan HAI şirketi de yer alacak.

Bakan Fidan Suudi Arabistanlı mevkidaşıyla telefonda görüştü: Hindistan-Pakistan krizi için Türkiye devrede

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal bin Ferhan Al Suud ile Pakistan ve Hindistan arasında yaşanan gelişmeleri gündeme aldığı bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Hafif ticari araçta zulalanmış 20 kaçak telefon yasaklandı

Batman’da, polis ekipleri tarafından durdurulan hafif ticari araçta yapılan aramada tornavida ile sökülen torpidonun altına zulalanmış 20 kaçak cep telefonları yakalandı.

DMM: Özgür Özel’e saldıran kişinin GBT’sinin silindiği iddiaları doğru değil

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nden yapılan açıklamada, “Bazı basın yayın organlarında yer alan, ‘Özgür Özel’e saldıran ve daha önce kasten cinayetten hüküm giyen S.T.’nin GBT’si silinmiş’ şeklindeki iddialar doğru değildir” denildi.

Bakanlığın dili değişti

Milli Savunma Bakanlığı, Irak’taki son şehitleri duyururken “bölücü terör örgütü” ifadesini kullanmadı. Açıklamalarda dilin yumuşaması dikkat çekti

Asya karıştı, Hindistan Pakistan’a saldırdı: BM ve ABD’den itidal çağrısı

Hindistan, Cemmu Keşmir bölgesindeki terör saldırısına karşılık olarak Sindoor Operasyonu’nu başlattığını duyurdu. ABD Başkanı Donald Trump, Hindistan ve Pakistan arasında başlayan çatışma için “Ben sadece bunun çok çabuk sona ermesini umuyorum” dedi. BM Genel Sekreteri Guterres ise Hindistan’ın Pakistan’a yönelik saldırısından derin endişe duyduğunu belirterek, azami itidal çağrısında bulundu.