Bandırma’da 23 Yıl 9 Ay Hapis Cezalı Zanlı Yakalandı

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında 23 yıl 9 ay hapis cezası bulunan zanlı yakalandı.

Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 07 Şubat 2025 tarihinde gerçekleştirilen operasyonlarda, Edirne İlamat Bürosu tarafından aranan ve hakkında “Hükümlü ve Tutuklunun Kaçması” suçundan kesinleşmiş 23 yıl 9 ay hapis cezası bulunan H.F.M. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelinin, çeşitli suçlardan 29 ayrı suç kaydının bulunduğu öğrenildi.

Gözaltına alınan H.F.M., emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edileceği bildirildi. – BALIKESİR

Related Posts

Avusturya’nın batısında küçük uçak düştü

Almanya’dan kalkan küçük uçak, Avusturya’nın Salzburg eyaletinde araziye çakıldı. Uçakta bulunan 4 kişinin hayatını kaybettiği aktarıldı.

Patriotlar, Avenger ve M-LIDS sistemleri, nakliye uçakları, Arleigh Burke sınıfı muhripler… ABD’den Yunanistan’daki üs için yeni sınıfı

İran ile yaşanan kriz sonrası ABD, Yunanistan’ın Girit Adası’nda bulunan Souda üssünü adeta bir kaleye çevirmeye karar verdi. ABD üsse Patriot, Avenger ve M-LIDS gibi hava savunma sistemleri, nakliye uçakları ile Arleigh Burke sınıfı muhripler konuşlandırdı.

Yargıtay hapis cezası verdi! İnternetten ilan verirken bunu yapan yandı!

Yargıtay 12. Ceza Dairesi, online ticaret sitesinde açtığı ilana başka birine ait telefon numarasını yazan sanığa, “verileri hukuka aykırı olarak verme veya ele geçirme” suçundan verilen cezayı onadı.

Alarmlar çalınca nasıl kaçtıklarını bilemediler: Uçaktan aşağı atladılar

Palma Havalimanı’nda sahte yangın alarmı nedeniyle panik çıkan Ryanair uçağında, yolcular acil çıkışları kullanmadan kanattan atladı. Kargaşada 18 kişi yaralandı.

Operasyonda dikkat çeken isim: Hayrettin Mermer,.. Hem parti kurucusu hem futbol takımı sponsoru

İtirafçı olan suç örgütü lideri Aziz İhsan Aktaş’ın iddialarının ardından bu sabah düzenlenen şafak operasyonlarında dikkat çeken bir isim gözaltına alındı. Sivasspor’un isim sponsoru EMS Yapı’nın sahibi Hayrettin Mermer, gözaltına alınan isimler arasında yer aldı. Mermer aynı zamanda Yavuz Ağıralioğlu’nun kurduğu Anahtar Parti’nin kurucu üyeleri arasında bulunuyor.

Dev moda zincirine ceza yağdı

Fransa, çevrim içi alışveriş devi Shein’a, tüketiciyi sahte indirimlerle yanılttığı gerekçesiyle 40 milyon Euro para cezası verdi. Şirketin pazarlama taktikleri Avrupa’da da mercek altına alındı…